IT-BRANSJEN:

VIKTIG SATSNING: – Den kunnskapen og erfaringen CCS Media kommer inn med vil berike vårt tjenestetilbud, ikke bare i UK, men også her i Norge, sier Siv B. Hjellegjerde Martinsen, CEO i Advania Norge. (Foto: Advania)

Vokser i Storbritannia med oppkjøp av it-leverandør

Advania kjøper it-leverandøren CCS Media. Oppkjøpet er et viktig skritt i selskapets offensive strategi og ambisjon om å bli den foretrukne it-leverandøren for mellomstore bedrifter i Nord-Europa.

Advania er en it-tjenesteleverandør for mellommarkedet i Nord-Europa, med virksomhet i Storbritannia, Sverige, Norge, Island, Finland og Danmark.

Nå kjøper de CCS Media.

Oppkjøpet vil øke Advanias nedslagsfelt og tjenestetilbud i det britiske markedet. CCS Media er en av de største frittstående leverandørene av it-løsninger i Storbritannia og kommer til Advania med dyp og bred kompetanse på kundesentriske tjenester og ende-til-ende-løsninger. Det skriver Advania, i en pressemelding.

– Det er spennende å få lede et selskap med så store vekstambisjoner, ikke bare globalt, men også i det norske markedet. Dette oppkjøpet markerer en viktig satsning for Advania da vi ønsker å vokse som helhetlig leverandør med et sterkt hjerte for, og fokus på kunder og mennesker i alt vi gjør og leverer. Den kunnskapen og erfaringen CCS Media kommer inn med vil berike vårt tjenestetilbud, ikke bare i UK, men også her i Norge, sier Siv B. Hjellegjerde Martinsen, CEO i Advania Norge.

Kultur og tilnærming

Advania har inngått en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i CCS Media fra ledelse og ansatte. Etter oppkjøpet vil Advania få en omsetning på mer enn 19 milliarder kroner, og ha mer enn 5000 ansatte i Nord-Europa.

– CCS Media er utrolig glade for å bli en del av Advania og kunne gi et enda bredere tilbud til våre kunder. I likhet med Advania har vi et sterkt kundesentrisk fokus i alle tjenester og løsninger. Vår delte kultur og tilnærming til kundene var helt sentral for dette oppkjøpet, sier Terry Betts, CEO i CCS Media, i pressemeldingen.