MACWORLD

Foto: Apple

Dette er AppleWatch Ultra 2 i sort titan

Ny finish, nytt metallarmbånd, nye software-funksjoner.

Publisert Sist oppdatert

Høstens store lanseringsevent har passert, og nye iPhone 16-modeller er nå til salgs i butikkene. Det samme gjelder AirPods 4 og AppleWatch Series 10.

Men selv om sistnevnte er et flunkende nytt produkt så kom det flere nyheter til Apples smartklokke-verden i form av en oppdatering av ultra-klokken AppleWatch Ultra 2.

Delvis gjelder dette ny funksjonalitet som kommer gjennom programvare-oppdateringer i watchOS 11, slik som deteksjon av søvnapné. Apple har gjort dette tilgjengelig retroaktivt for modellene Apple Watch Series 9, og altså Apple Watch Ultra 2, ved en os-oppdatering.

Men en aldri så liten fysisk oppgradering har denne ekstrem-klokken likevel fått: Nå kan du også velge en deilig matt sort titan-finish. Og som komplettering kan du velge en flunkende ny, matchende sort Milanese titan-klokkerem i samme matte metall.

Kjøpt for seg koster titan-remmen 2490 kroner, men sammen med en ny AppleWatch Ultra 2 i sort titan får du den for totalsummen av 12.190 kroner.

Med på kjøpet av en ny slik klokke får du dessuten også et lite hefte med fancy bilder av den nye klokken - for de som husker CD'en så kan det minne om det lille heftet som fulgte med.