NYHETER:

SENTRALT: Akademiet i Sandvika har spesielt fokus på blant annet realfag og teknologi. Den nye skolen har adresse Malmskriverveien 16, og ligger «rett på» Sandvika stasjon. (Foto: Akademiet Norge)

Skolestart i ny «studiehub» i sentrum av Sandvika

Mandag åpner Akademiet Sandvika dørene i det helt nye bygget som ligger rett ved togstasjonen i byen. Det moderne skolebygget vil huse ungdom med interesse for blant annet realfag, business og teknologi.

Entra som er byggherre for den nye skolen, som skal stå ferdig og klar til skolestart om knappe en uke. 

Akademiet i  Sandvika har spesielt fokus på blant annet realfag og teknologi. Den nye skolen har adresse Malmskriverveien 16, og ligger «rett på» Sandvika stasjon.

Akademiet ønsker å trekke dedikert ungdom til Sandvika sentrum og nesten 200 elever har 19. august sin første skoledag i Malmskriverveien.

– Vi gleder oss til å åpne dette flotte bygget for elevene våre, som har en helt prima plassering i Sandvika. Her skal det yre av ivrige ungdommer i årene fremover, sier rektor Liv Bjørkgård på Akademiet Sandvika, i en pressemelding fra Akademiet Norge. Hun fortsetter:

– Akademiet er en skole hvor elever finner sammen, er sosiale og ønsker å treffes for å studere sammen både på dag- og kveldstid. Dette bygget vil gi elevene enda bedre vilkår for å lykkes. Her har vi høy fleksibilitet i undervisningen med ulike studiesoner og et topp moderne skolebygg, forteller den engasjerte rektoren.

I høst vil også elever som ønsker å ta fag som privatist kunne studere på den nye skolen, når Akademiet Privatistskole Sandvika åpner dørene mot slutten av måneden.

– Målet er å være en studiehub for unge i området. Denne skolen vil ha alt av fasiliteter og nytt utstyr som elevene våre vil kunne trenge for å prestere godt. I tillegg vil de få en helt fantastisk utsikt fra åttende etasje, understreker Bjørkgård.