NYTT OM NAVN:

SIKKERHETSKLARERT: Tom Børre Mythen har jobbet i it-bransjen i over 30 år. De siste elleve som konsulent for virksomheter som har de strengeste kravene til sikkerhet, deriblant Forsvaret og aktører som leverer kritisk infrastruktur i samfunnet. (Foto: Sicra)

Han er ny teknologisjef i Sicra

Tom Børre Mythen tar med seg verdifulle erfaringer fra noen av landets mest graderte miljø.

Sikkerhetsselskapet Sicra ansetter nå sin første Chief Technical Officer. Tom Børre Mythen har jobbet i it-bransjen i over 30 år, de siste elleve som konsulent for virksomheter som har de strengeste kravene til sikkerhet, deriblant Forsvaret og aktører som leverer kritisk infrastruktur i samfunnet. Han er sikkerhetsklarert på hemmelig/Nato Secret nivå.

– Jeg har hatt et ønske om å tilknytte meg et større fagmiljø og har vært i dialog med flere selskaper. Da Sicra kom på banen ble valget enkelt. De har et godt arbeidsmiljø og et erfarent spesialistmiljø med bare flinke folk. Sicra er kjent for å raskt sette inn tiltak der andre holder festtaler, og er et selskap som er til å stole på. Et slik sted vil jeg jobbe, sier Mythen.

Rigger seg for vekst

Daglig leder Stig Valderhaug forteller at selskapet er inne i en offensiv fase. Det planlegges for flere konsulent-ansettelser utover høsten og tjenestetilbudet innen sikkerhet skal utvides.

– Vi har ønsket å ansette en leder for å koordinere satsningen på kompetanse, for å styrke fagmiljøet på sikkerhet, sikre at vi er toppsertifisert innen våre områder, og ha gjennomførings- og forvaltningsansvaret for vår ISO 27001 sertifisering. Tom Børre har jobbet med utvikling og ledelse gjennom hele karrieren og kom varmt anbefalt, sier Valderhaug.

Vi får nå en CTO med operativ spisskompetanse og som har sittet på innsiden av noen av landets mest graderte miljø.

Mythen beskrives som en med stor gjennomføringsevne og som har sterke relasjoner inn mot flere av Norges fremste sikkerhetsmiljø.

– Vi får nå en CTO med operativ spisskompetanse og som har sittet på innsiden av noen av landets mest graderte miljø. Han er i gang med sine arbeidsoppgaver og høster lovord allerede fra sine kolleger, sier daglig leder i Sicra, Stig Valderhaug.