MACWORLD

Foto: AppleInsider

Superslank 2024-iPhone?

Rykte: Én av årets iPhone-modeller blir tynn og lett. 

Publisert

Ingenting som et godt rykte.

Årets iPhone-lansering er bokstavelig talt bare uker unna, og vi vet jo hva vi får: Nye iPhone-modeller i 16-serien, fra vanlig til Pro Max. Og kanskje en rimelig SE-spesialmodell.

Så langt, så godt. Men kan det ha seg slik at det også kommer en helt ny modell i år? Et helt nytt design som ikke går i retning av større skjerm, flere kameraer og lengre batteritid?

Om man skal dømme etter Mac-designet så er Pro-serien dekket, men en MacBook Air har altså ikke en tilsvarende motpart i iPhone-serien. 

Så derfor lanserer leaker John Prosser (tidligere med høyst blandet merittliste) en iPhone Air. Strengt tatt er det bare en spekulasjon på hva navnet vil bli, men ryktene har vedvart så kanskje det er noe i det. 

Mange vil nok like en lett og nett iPhone. Men la oss ikke glemme at dagens iPhone 15 Pro i titan er relativt lett sammenliknet med foregående aluminium-modeller. Kanskje det bare er en oppdatering/relansering av en telefon i dette materialet og med nettopp denne egenskapen (altså, letthet)?

Via AppleInsider