MACWORLD

Foto: Sonny Dickson

Se: 4. generasjons iPhone SE-lekkasje

Apple-leaker Sonny Dickson er på'n igjen - her med et etui til det som skal være en kommende, rimelig iPhone.

Publisert

Sonny Dickson har ganske så god historikk på å avsløre lekkasjer fra forsyningsleddet til Apples økosystem fra Asia.

Nå har han lagt ut et bilde av det som skal være et etui fra en kommende fjerde generasjons iPhone SE, den rimeligere utgaven av Apples smarttelefon. 

Denne kommende modellen, som muligens først blir tilgjengelig over nyåret, skal være basert på iPhone 14. 

Og basert på bildet ser det fremdeles ut til at det kun vil være ett kamera for denne modellen, for å holde prisen nede. Det avlange hullet er for å gi plass til blitsen også.

Om formfaktoren er helt lik gjenstår å se. Eller sagt med andre ord: Det er ikke sikkert at eldre iPhone 14-cases passer til den nye telefonen. 

For den som også ventes er at også SE-telefonen får USB C-ladekabel fremfor Lightning. Dagens SE vil da etter all sannsynlighet tas ut av sortimentet, og det samme kan man anta om iPhone 14. 

Videre ryktes det at nye SE vil få biometrisk ansiktsgjenkjenning til fordel for TouchID. Mange liker fingeravtrykk-sensoren fordi den oppleves som raskere og enklere å bruke, men dens tid kan altså være forbi.

Presist hvilken innmat som 4. gen. iPhone SE kommer til å få er uvisst, men også den skal visstnok få Apple Intelligence KI-funksjonalitet. Og for å få til det betyr det Apple Silicon A18-brikke.