NYTT OM NAVN:

PENSJONERES: Ilan Sadeh var en av de tre første som startet i Buypass for 25 år siden, og han er den første av de tre som slutter. Her takkes han behørig for innsatsen av daglig leder i Buypass Payment, Harald Størseth (til venstre) og administrerende direktør Gunnar Lindstøl (i knestående til høyre), før han tar fatt i ny tilværelse som pensjonist. (Alle foto: Buypass)

En slutter og fire starter

– Disse fine folkene kommer til en flott arbeidsplass med en inkluderende og god kultur, forsikrer risk manager i Buypass, Ilan Sadeh. Med det ønsker han nyansatte Johan, Anna, Imran og Bahar Yasamine velkommen, før han selv trer inn i pensjonistenes rekker etter 25 år i Buypass.

Johan Bjørseth startet i Buypass i juni som sikkerhets- og driftskonsulent. Han er dataelektroniker og jobbet som faglærer ved it-drift og sikkerhet på Fagskolen Innlandet, hvor han underviste i serverdrift og cybersikkerhet, frem til han startet i Buypass.

- Jeg trives veldig godt med både arbeidsoppgavene og kollegaene mine og har blitt tatt godt imot i min nye jobb, forteller Johan, som jobber ved kontoret i Gjøvik. 

Fra Itera

Anna Kirkebøen startet i Buypass i juni og jobber som UX-designer med fokus på satsningen mot idretten. Anna har studert samfunnsvitenskap og psykologi på UiO før hun tok master i interaksjonsdesign ved Høyskolen Kristiania. Hun kom til Buypass etter to år i konsulentselskapet, Itera.

- Jeg er heldig som får jobbe med så flinke og engasjerte kollegaer om å lage nyttige og gode løsninger for idretten. Det er stas at alle i teamet, uavhengig av rolle, er opptatt av innsikt og godt design, og at vi i felleskap går gjennom tilbakemeldinger fra brukerne for å kontinuerlig forbedre løsningen vi jobber med, forteller Anna, og fortsetter:

- Det har også vært hyggelig å bli kjent med folk på tvers i Buypass, i lunsjen i den fantastiske kantina med varme tallerkener og restaurantfølelse, på sommerfest, og ikke minst på tur med Buypass Ung til Gdansk. Glad jeg begynte i Buypass og gleder meg til fortsettelsen, konstaterer hun.

Sikkerhet for samfunnskritiske virksomheter 

Bahar Yasamine Nagafi som startet i august, er ansatt som sikkerhetskonsulent med ansvar for å utvikle styringssystem for informasjonssikkerhet. Hun har en bachelorgrad i informatikk med fordypning i informasjonssikkerhet fra Universitetet i Oslo.

NYE: Bahar Yasamine, Anna og Imran har funnet seg godt til rette ved kontoret i Nydalen

- Min jobb er å holde organisasjonen oppdatert på trusselbilde og regulatoriske krav, slik at vi kan sikre integriteten til tjenestene vi leverer. Arbeidsoppgavene har stor bredde, og jeg har allerede fått mye tillit fra min leder. Jeg ser frem til å vokse i rollen, sier Bahar Yasamine som kom til Buypass fra Inmeta, hvor hun jobbet med informasjonssikkerhet og informasjonsarkitektur.

- Førsteinntrykket av Buypass er at det er et inkluderende arbeidsmiljø med mange ulike fagbakgrunner. Alle jeg har blitt kjent med har vært veldig åpne og villige til å dele sin kompetanse. Å jobbe i et selskap som leverer sikkerhetsløsninger for samfunnskritiske virksomheter som sykehus er spennende. Det gir en ekstra dimensjon å vite at løsningene vi jobber med, bidrar til å beskytte sensitive data og sikre at viktige tjenester fungerer som de skal, sier Bahar Yasamine.

På tvers av fag og team 

Imran Mushtaq er ansatt som virksomhetsarkitekt og kom fra A-2 Norge, hvor han var konsulent. Han startet i Buypass i mai. Sivilingeniøren i datateknikk fra NTNU (1995) har gjennom sine tidligere arbeidsforhold erfaring fra finans, offentlig forvaltning, forsvaret, telekom og helse.

Den nye virksomhetsarkitekten kan skilte med CISSP sertifisering fra 2024 (Certified Information System Security Professional) og Prince 2 sertifisering innen prosjektledelse og agil prosjektledelse. Han har siden år 2000 jobbet mye med integrasjonsarkitektur, sikkerhetsarkitektur, løsningsarkitektur og målbilde arbeid.

- Jeg stortrives i min nye rolle og med nye kollegaer. I tillegg til å jobbe med å definere Buypass sin virksomhetsarkitektur, får jeg her anledning til å jobbe i linjen på tvers av produktteam, utviklingsressurser og driftspersonell og jeg får jobbe med grenseovergang strategi til virksomhetsarkitektur, forteller Imran.

Takkes av etter 25 år 

Ilan Sadeh var en av de tre første som startet i Buypass da selskapet ble etablert, og den første av de tre som slutter for å ta fatt på pensjonistlivet.