MACWORLD

Foto: Majin Bu

Årets nye pro-farge: Desert Titanium

Neste måned lanseres årets iPhone-modeller, og ryktene går om en ny bronse-farget toppmodell.

Publisert

Sommeren er på hell, noe som kanskje er litt trist om du synes den var kort. Men det betyr også at høsten kommer, med iPhone-lansering og all dens gleder.

Ved siden av at KI er årets store snakkis så er også fargevalget noe det knytter seg spenning til. Ja da, kraftigere ARM-prosessor er vel og bra med raskere nevrale nettverk for Apple Intelligence - men hvordan ser den ut?

Design-messig ser det ikke ut til at det blir store endringer, vi er ikke ved en supersyklus enda. Men en ny farge på Pro-serien er alltid et godt rykte dersom du kan backe det opp med leaks.

Slik som Majin Bu gjør: Bildet som er lagt ut på X skal vise ringer rundt linsene som sitter på kamerablokken på baksiden av en iPhone. Er de polerte eller matte er slikt som Apple selvfølgelig studerer nøye, men ryktene vil ha det til at titan-utgavene vil få en ny farge kalt "Desert Titanum". 

Det skal være snakk om en gyllen, men mørk fargetone som kan minne om bronse. Men mer dunkelt gull snarere enn brun bronse. Det er ikke så lett å se av bildet med variabel kvalitet, men det kan se ut til å stå seg. 

Videre sies det at sort-fargen skal bli dypere og mørkere, mens grå-tonen blir mer nøytralt grå enn dagens iPhone 15 Pro-utgave.