SOMMERKONTORET:

SOMMERFERIE: Det har vært en travel vår for Thomas Tømmernes, og det later ikke til at høsten blir noe roligere. I sommer har han planlagt å fiske - både i sjø og med fluestanga, men han har også kjøpt inn flere bøker. (Alle foto: Eirill Tømmernes)

Har leid en liten øy, med kun ett hus

Thomas Tømmernes i Atea tar med seg kjæresten og byhunden Tass til et ombygd fiskevær på Rørvik i Nord Trøndelag. Her skal han lade batterier, fiske og nyte naturen.

Publisert Sist oppdatert

Navn, stilling og bedrift: 

Thomas Tømmernes, Head of IT-Security, Atea Norge.

Hva jobber du med i sommer? 

Jeg skal bruke mest tid sammen med familien, men skal også prøve og komme ajour med backloggen. Jeg har nesten bodd i en «bag» i flere måneder mens vi har arrangert Atea Sikkerhetsdager over hele Norge😊 Jeg skal også bruke litt tid på å forberede presentasjoner til Arendalsuka i august og Atea Community senere på året. Og når skrivelysten tar meg, skal jeg fullføre noen kronikker som har ligget i hodet en stund.  

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller noe annet? 

I år har jeg faktisk leid en liten øy med kun et hus. Det er et ombygd fiskevær på Rørvik i Nord Trøndelag. Her skal jeg bo 14 dager og lade batterier, fiske og nyte naturen sammen med kjæresten min, og ikke minst byhunden Tass, som er en gatemiks av 25 prosent boxer, 25 prosent bulldogg og 50 prosent engelsk staff (han ser tøff ut, men er tidenes snilleste kosedyr). 

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren? 

MED TASS: Byhunden Tass er en gatemiks av 25 prosent boxer, 25 prosent bulldogg og 50 prosent engelsk staff.

Minst mulig, men stoler på at smarttelefonen min vil oppdatere meg på været, samt flo og fjære, og hjelper meg planlegge når og hvor det er størst fiskelykke.

Hva gjør du på fritiden i sommer? 

Det kommer til å gå en del i fisking, både i sjø og med fluestanga, men har også kjøpt inn flere bøker og gleder meg spesielt til å begynne på Keplers «Hypnotisøren», som jeg har blitt anbefalt av flere. I tillegg er aldri en god podkast på øret langt unna. Har også endelig gått til innkjøp av en 100% elbil. Den er stappet med teknologi, så jeg tenker nok at jeg kommer til å bruke sommeren til å bli ordentlig kjent med alle funksjonene.

Benytter sjansen til å ønske alle en riktig god sommer.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.