TEST | UE Miniroll:

LITEN, MEN SOLID: Miniroll fra Ultimate Ears gir god lyd, på tross av den lille størrelsen. (Alle foto: Marius Henriksen)

En kraftig liten rakker

Ultimate Ears har kommet med enda en høyttaler. Miniroll er kanskje liten av størrelse, men byr likevel på masse god lyd.

Publisert

Dette er en liten og kompakt høyttaler. UE Miniroll er laget av en blanding mellom plastikk og vevd stoff. Høyttaleren har en vekt på 279 gram, den virker likevel solid og gir følelse av kvalitet. Miniroll kommer i mange freshe farger. Vår testversjon kommer i grått, med røde detaljer.

Lyd og funksjoner 

Når det kommer til lyden, er denne skarp og tydelig - med gode høye toner og en kraftig bass. Miniroll kan gå opp til 86 dBC, noe som er imponerende med tanke på størrelsen. 

Høyttaleren bruker Bluetooth og er enkel å koble til, med en rekkevidde på rundt 40 m. 

Via UE Boom-appen har du muligheten til å endre innstillinger som EQ, paring og forskjellige moduser. Med Party Up-funksjonen kan du også koble deg til flere mindre UE-høyttalere samtidig. 

På baksiden av høyttaleren finner du et praktisk bånd slik at du enkelt kan feste høyttaleren der du måtte ønske.  

Miniroll har en IP-vurdering på IP68, som betyr at den tåler både vann og støv, og fall på opptil 1,2 m. Høyttaleren har god batteritid, på cirka 12 timer.

Miniroll er robust og tåler en støyt. Dette er noe Ultimate Ears er kjent for fra før, og de skuffer heller ikke her.

Oppsummert 

Alt i alt er dette en liten, men kraftig høyttaler som produserer høy og god lyd. Miniroll er robust og tåler en støyt. Dette er noe Ultimate Ears er kjent for fra før, og de skuffer heller ikke her. Jeg synes personlig at prisen på 899 kr er noe stiv. Likevel - dette er tross alt en suveren høyttaler som kommer med en solid og god lydopplevelse i en liten pakke. Et produkt jeg absolutt kan anbefale.