NYTT OM NAVN:

OVERTAR: Teleplan Consulting har nylig fått ny administrerende direktør, Carl-Axel Hagen. (Foto: Teleplan)
OVERTAR: Teleplan Consulting har nylig fått ny administrerende direktør, Carl-Axel Hagen. (Foto: Teleplan)

Ny administrerende direktør i Teleplan Consulting

Carl-Axel Hagen tok 1. august over Teleplan-skuta. Hagen har lang ledererfaring fra en rekke ulike lederstillinger i Forsvaret og næringslivet.

Teleplan Consulting er et av Norges mest erfarne og anerkjente konsulentselskaper. Siden starten i 1959, har selskapet vært en viktig bidragsyter i mange av de største digitaliseringsprosjektene i Norge.

– Vi er svært tilfredse med at Carl-Axel Hagen har takket ja til jobben i Teleplan. Mange av våre kunder treffes av kompleksiteten av utviklingstrekkene vi alle kjenner på og er en del av. I en tid der samfunnsutviklingen går fortere og fortere er det sentralt å videreutvikle selskapet til fortsatt å kunne være i spydspissen og i forkant av utviklingen, sier styreleder John Nyheim.

– Med sin brede erfaring og solide kompetanse har Hagen en skreddersydd bakgrunn for å lede selskapet fremover. Vi gleder oss veldig til å samarbeide med ham. Samtidig vil jeg takke avtroppende leder Jan Haakon Gulbrandsen for iherdig innsats for selskaper gjennom mange år.

Gleder seg

– Dette ser jeg virkelig frem til! Jeg gleder meg til å bli en del av laget som jobber for at kundene hver dag får det beste utbyttet av støtten som selskapet gir. Teleplan Consulting er involvert i flere ulike samfunnsviktige sektorer, noe som påvirker hverdagen til mange enkeltmennesker. Det er et stort ansvar som jeg går til med en viss ærefrykt, sier Hagen.

Carl-Axel Hagen har bred erfaring fra både privat og offentlig sektor nasjonalt og internasjonalt. Han har hatt en rekke ulike roller i Forsvaret, vært konserndirektør for sikkerhet og beredskap for Norges Bank og Oljefondet, samt bygget opp og ledet forretningsområdet Sikkerhet og beredskap i konsulenthuset HRP.

Det siste året har han, i eget firma, drevet forretningsutvikling og lederstøtte i store selskaper, blant annet i den nordiske virksomheten til tyske F24 AG. Han er utdannet yrkesoffiser ved Forsvarets høyskole (2002) og har i tillegg en mastergrad fra Handelshøyskolen BI (2012). Han har også tatt tilleggsutdanning ved Harvard Business School (2016) og gått Sjefskurset ved Forsvarets Høgskole (2018).