NYTT OM NAVN:

FARTSTID: Charlotte Berg har over 15 års rådgivnings- og ledelseserfaring i teknologisektoren, spesielt innenfor sikkerhet og recilience. Nå skal hun lede Kyndryl Consult i Norden. (Foto: Kyndryl)

Ny leder for Kyndryl Consult i Norden

Kyndryl, som er leverandør av it-infrastrukturtjenester, har ansatt Charlotte Berg som direktør og leder for Kyndryl Consult i Norden.

I rollen som direktør og leder for Kyndryl Consult i Norden skal Charlotte Berg hjelpe virksomheter med å oppnå bedre forretningsresultater gjennom rådgivning og implementering av strategier for digital transformasjon.

– Rådgivning er en viktig del av tjenestetilbudet vårt i Norge for å hjelpe kunder med å redusere it-kompleksitet og transformere seg digitalt for å holde seg konkurransedyktige. Charlotte er en dyktig leder med omfattende erfaring, og hun og hennes team skal jobbe sammen med kundene for å virkelig forstå deres behov og gjøre dem bedre rustet til å nå sine forretningsmål. Hun blir et kjærkommet tilskudd til virksomheten vår og en viktig ressurs for våre norske og nordiske kunder, sier Kristin Selliken, Country Leader og HR-leder i Kyndryl Norge, i en pressemelding fra selskapet. 

Berg har over 15 års rådgivnings- og ledelseserfaring i teknologisektoren, spesielt innenfor sikkerhet og recilience. Hun har vært CEO i tre ulike virksomheter innenfor it, teknologi, SaaS, helseteknologi og bioteknologi og har en sterk merittliste innen forretningstransformasjon og internasjonal markedsekspansjon. Charlotte Berg er utdannet innenfor forretningsjus og finans ved Uppsala universitet.

Jeg er stolt over å lede Kyndryl Consult på tvers av Norden og støtte kundene våre i deres reise for å digitalisere, innovere og vokse.

– Jeg er stolt over å lede Kyndryl Consult på tvers av Norden og støtte kundene våre i deres reise for å digitalisere, innovere og vokse. Ved å samarbeide med våre talentfulle team og utnytte Kyndryls unike evner, sammen med våre sterke partnerskap i Norden, er jeg sikker på at vi vil heve virksomheten vår og gjøre det mulig for kundene våre å lykkes i dagens dynamiske digitale landskap, sier Berg i meldingen.