IT-BRANSJEN:

VALGTE CIM: Frode Danielsen leder Digdir. De har valgt CIM som styringssystem for sikkerhet og beredskap. (Foto: Are Kvistad/ Digdir)

Velger CIM som styringssystem for sikkerhet og beredskap

Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) har valgt CIM fra F24 som sitt sentrale styringssystem for sikkerhet og beredskap.

Digitaliseringsdirektoratet er Regjeringens fremste verktøy for raskere og mer samordnet digitalisering av samfunnet, og en sentral aktør når det gjelder sikkerhet og beredskap i det offentlige Norge. Avtalen om levering av CIM som sentralt styringsverktøy er inngått etter en offentlig anbudsrunde og gjelder for tre år, med mulighet for forlengelse. Det skriver F24 i en pressemelding.

– Et spesialisert og dedikert verktøy for krisehåndtering blir stadig viktigere, både for private virksomheter og det offentlige. En brukervennlig programvare som fleksibelt kan tilpasses organisasjonens unike behov, sikrer god planlegging, effektiv varsling og gode verktøy for samhandling dersom en hendelse skulle oppstå. For oss er det spesielt gledelig at Digdir, som er en viktig og sentral aktør innen sikkerhet og beredskap i det offentlige Norge, velger CIM fra F24, sier Ole-Kristian Fossheim, Managing Director i F24 Nordics, i meldingen.