NYTT OM NAVN:

NY: Greger Wedel kommer fra selskapet Cognite. (Foto: Omny).

Omny får ny produktdirektør

Cybersikkerhetsselskapet Omny utnevner Greger Wedel som Chief Product Officer (CPO).

Greger Wedels hovedoppgave blir å videreutvikle selskapets markedsledende sikkerhetsprodukter innen industriell cybersikkerhet.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Greger velkommen til Omny. Hans ekspertise innen produktutvikling og hans kommersielle forståelse vil bidra til at våre innovative sikkerhetsprodukter tilpasses vår kommersielle strategi. Som en del av vårt lederteam vil Greger bidra til å løse kundenes sikkerhetsutfordringer, men også gi dem mulighet til å være vår partner i videreutviklingen av våre verktøy, sier Sigvart Voss Eriksen, administrerende direktør i Omny.

Erfaren

Wedel kommer til Omny fra Cognite hvor han i fem år har vært SVP of Engineering og ledet det tverrfaglige arbeidet med selskapets digitale plattform. Voss Eriksen mener Wedels omfattende kommersielle bakgrunn og erfaring med utviklingsprosesser vil være viktige for Omny.

– Tiden hans i Cognite, et selskap med en vekstbane som ligner på Omnys, har gitt ham verdifull innsikt i å skalere produktorganisasjoner og tilpasse teknologien til krav fra ulike markeder. 

Potensial

Wedel har utdanning innen informatikk og gruppepsykologi. Ifølge en pressemelding fra selskapet er dette en en kombinasjon som er helt unik når man skal bygge produkter i raskt voksende organisasjoner.

Wedel ser ifølge pressemeldingen frem til å være med og videreutvikle selskapets løsninger.

– I en bransje der sikkerhetsspørsmål ofte forblir i silo, har Omnys tilnærming potensial til å bygge bro over det kritiske gapet mellom de tekniske teamene og ledelsen i virksomheter og organisasjoner. Dette ser jeg frem til å være med på, sier Wedel.

Wedel begynte offisielt i Omny 1. september. Han rapporterer direkte til Omnys administrerende direktør og er en del av selskapets ledergruppe.