Elsker å grille entrecote
Tor Malmo, administrerende direktør i WM-data, er helfrelst grillkonge på hjemmebane, på terassen eller til sjøs.
- Har du grill og hva slags?
- Ja jeg har grill – og elsker å grille. Det er en Weber gassgrill som står hjemme på terrassen. I tillegg en syrefast sylindergrill i båt for sjølivet.
- Når og hvor griller du?
- På sjøen i båt sommerhalvåret (helger og sommerferie) – alltid! På terrassen – så ofte som mulig.
- Liker du grillmat? Hva er best?
- Grillmat er tingen! For meg er grilling sommerstemning, sene kvelder på terrassen eller ved sjøen, og ikke minst kvalitetstid med familie og venner
- Hva er best på grillen?
- Mye. Blant kjøtt entrecote, helstekt indrefilet og ikke minst svære amerikanske spareribs. På fiskefronten diverse sjømat innbakt i tinnfolie inneholdende laks, steinbitt, breiflabb, blåskjell, løk og diverse grønnsaker i godt smør og hvitvin.
- Har du et bra grill tips?
- Entrecote egner seg fantastisk bra som grilletkjøtt på grill, - ellers er diverse sjømat i tinnfolie en sikker vinner på sjøen.
- Hva passer best å drikke til grillmat?
- Synes en kald sommerpils topper, men god vin har et sosialt tilsnitt som er uslåelig.
Denne sommerserien er en del av Computerworlds nye magasin Fritid.
Les også: Grete Viksaas: Luksus med ny gassgrill Per Morten Hoff, - Ingenting slår svidd pølse på bål Harald Løvvik: Grill best på båten