Elsker å grille entrecote

Tor Malmo, administrerende direktør i WM-data, er helfrelst grillkonge på hjemmebane, på terassen eller til sjøs.

Publisert Sist oppdatert

- Har du grill og hva slags?

- Ja jeg har grill – og elsker å grille. Det er en Weber gassgrill som står hjemme på terrassen. I tillegg en syrefast sylindergrill i båt for sjølivet.

- Når og hvor griller du?

- På sjøen i båt sommerhalvåret (helger og sommerferie) – alltid! På terrassen – så ofte som mulig.

- Liker du grillmat? Hva er best?

- Grillmat er tingen! For meg er grilling sommerstemning, sene kvelder på terrassen eller ved sjøen, og ikke minst kvalitetstid med familie og venner

- Hva er best på grillen?

- Mye. Blant kjøtt entrecote, helstekt indrefilet og ikke minst svære amerikanske spareribs. På fiskefronten diverse sjømat innbakt i tinnfolie inneholdende laks, steinbitt, breiflabb, blåskjell, løk og diverse grønnsaker i godt smør og hvitvin.

- Har du et bra grill tips?

- Entrecote egner seg fantastisk bra som grilletkjøtt på grill, - ellers er diverse sjømat i tinnfolie en sikker vinner på sjøen.

- Hva passer best å drikke til grillmat?

- Synes en kald sommerpils topper, men god vin har et sosialt tilsnitt som er uslåelig.

Denne sommerserien er en del av Computerworlds nye magasin Fritid.

Les også: Grete Viksaas: Luksus med ny gassgrill Per Morten Hoff, - Ingenting slår svidd pølse på bål Harald Løvvik: Grill best på båten