TEST | UE Everboom:

SOLID: I UE Everboom får du får en solid lydopplevelse i nokså god størrelse, som er laget for å brukes. (Alle foto: Marius Henriksen)

Lettvekter med kraftig lyd

UE har endelig kommet ut med en ny linje produkter i deres anerkjente produktlinje, men blant de nye høyttalerne er det én høyttaler som skiller seg ut - nemlig UE Everboom.

Publisert

Det første jeg la merke til var hvor lett denne høyttaleren var; den ligger på akkurat under kiloen, noe som er imponerende i forhold til kaliberen på høyttaleren. 

Selve høyttaleren gir en følese av høy kvalitet. UE bruker  resirkulerte materialer, noe som er fint å se. 

Everboom kommer med USB-C lader, som er bra. Den kommer også med en karabinkrok slik at du kan feste den på sekk og forskjellig utstyr, så man enkelt kan ta den med ut i naturen eller hvor enn man vil. 

Funksjoner og lyd 

Høyttaleren kommer med en rekke nye funksjoner. Vi har tre forskjellige knapper på toppen av høyttaleren: en "Magic"-knapp som lar deg kontrollere musikken du hører på. Hvis du holder denne inne, kobler du deg rett til et album eller en spilleliste med one-touch. 

Du har også en Bluetooth-knapp (høyttaleren gir deg også øyeblikkelig tilkobling med NFC-paring), og  en "Outdoor"-knapp. Sistnevnte lar deg høre lyden tydeligere og høyere utendørs. 

Lydkvaliteten er også meget bra. Du får solid og kraftig bass, gode lave og høye toner, og et høyt maksvolum på 89 desibel. Lyden er skarp, til og med på full lyd. 

UTENDØRS: Everboom kommer med en karabinkrok slik at den kan festes til forskjellige steder.

Everboom har i tillegg imponerende 360-graders lyd som dekker et helt rom med lyd uten problem. Høyttaleren er også fullstendig vanntett med en IP67-vurdering, som vil si at den kan være 1 meter under vann i 30 min. Høyttaleren kan også flyte, så den fungerer fint selv om den har vært i kontakt med vann. Everboom er dessuten meget robust, og tåler en støyt.

Alt i alt 

Her har Ultimate Ears kommet med en høyttaler som er bra på nesten alle måter. Du får en solid lydopplevelse i nokså god størrelse, som er laget for å brukes. Høyttaleren er samtidig minimalistisk uten å gjøre for mye, men samtidig nok til hva en høyttaler trenger å være. 

Det skal sies at den har en litt stiv pris, på 3000 kr, noe som vil si at det finnes mer budsjettvennlige alternativer. Alt i alt er dette en solid høyttaler med god og høy lyd, som tåler mer enn de fleste.