IT-BRANSJEN:

EVIDI KJØPER SKYVEKRAFT: Investeringen markerer en viktig milepæl for begge selskaper og har som mål å akselerere digital utvikling, med økt kvalitet og relevans i teknologidrevne skyløsninger. Fra venstre: Jørn Seglem, Eirik Staff og Toan Fjeldaas. (Foto: Evidi)

Evidi kjøper norsk Microsoft-spesialist

Evidi fortsetter sin vekstreise med oppkjøpet av Skyvekraft, en Microsoft-spesialist på forretningsapplikasjoner og skyteknologi. 

It-konsulentselskapet Evidi har kjøpt norske Skyvekraft. Oppkjøpet styrker Evidis ambisjon om å rigge ambisiøse virksomheter til å gripe sine muligheter, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er både fornøyde og stolte over å fullføre oppkjøpet og partnerskapet med Skyvekraft. Deres kompetanse, leveransetilnærming & partnerskap med kunder og komplementerende IP, gir oss en unik mulighet til å skape raskere og mer målrettede digitale løsninger som er direkte relevante for våre kunder og partnere, sier Jørn Seglem, CEO i Evidi.

Skyvekraft ble etablert i 2019, og er et norsk it-selskap som spesialiserer seg på konsulenttjenester og programvareutvikling – særlig innen Microsoft-løsninger som Dynamics 365.

Selskapet bringer en verdifull ekspertise til Evidi og styrker Evidis teknologiske kapasitet og evne til å levere innovative løsninger og egen industriell IP raskere til markedet, heter det i meldingen.

Oppkjøpet av Skyvekraft vil umiddelbart berike vår produktutvikling, og sammen vil vi innovere med en hastighet og presisjon som setter nye standarder i bransjen.

Toan Fjeldaas, Evidi.

– Å bli en del av Evidi-familien er både naturlig og spennende. Vi ser frem til å bli en del av et stort og sterkt fagmiljø, og samtidig få bidra med vår spesialkompetanse og utviklede teknologi på et bredere spekter av prosjekter, forteller Eirik Staff, tidligere daglig leder i Skyvekraft. 

Evidi og Skyvekraft har over en lengre periode samarbeidet innenfor kundeleveranser og med utvikling av teknologi til Evidis bransjeløsninger. Skyvekraft blir en del av Evidis produktdivisjon, hvor både teknologien som Skyvekraft har utviklet og de ansattes kompetanse skal være med å bidra til den videre veksten i Evidi. 

– Oppkjøpet av Skyvekraft vil umiddelbart berike vår produktutvikling, og sammen vil vi innovere med en hastighet og presisjon som setter nye standarder i bransjen, fremhever Toan Fjeldaas, direktør for produktdivisjonen i Evidi.