BRANSJE:

Fra venstre:

Morten Strunge Nielsen, prosjektdirektør i Globeteam
Sebastian Næss Langaas, daglig leder i Kons
Claus Claus Moldow, konserndirektør i Globeteam
OPPKJØP: De er fornøyde med oppkjøpet. Morten Strunge Nielsen, prosjektdirektør i Globeteam, Sebastian Næss Langaas, daglig leder i Kons og Claus Moldow, konserndirektør i Globeteam. (Foto: Seidel photography)

Danske Globeteam kjøper norske Kons

Konsulentselskapet Globeteam kjøper det norske konsulentselskapet Kons, som i likhet med kjøper har spesialisert seg på å være mellomledd mellom it-konsulenter og kunder.

Publisert

Dette er Globeteams andre oppkjøp i Norge i år, da selskapet tidligere i år kjøpte Norwegian Fifteen.

– Oppkjøpet er en del av Globeteams strategi om å utvide sin tilstedeværelse og styrke sin posisjon i det skandinaviske markedet, heter det fra Globeteam.

Konsernsjef Claus Moldow meddeler at Kons vil fortsette under eget navn i Norge etter oppkjøpet.

– Dette oppkjøpet betyr mer enn en dobling av vår topplinje i Norge. Vi ser frem til å integrere Kons i Globeteam-familien og sammen drive vår vekst og utvikling videre, sier han.

– Dette oppkjøpet gir våre konsulenter i Norge tilgang til nye kunder og flere spennende muligheter. Samtidig får vi tilgang til ytterligere systemstøtte og prosesser, og vi øker vår samlede kapasitet. Dette er en betydelig fordel for både våre danske og norske enheter, sier Morten Strunge Nielsen, prosjektdirektør i Globeteam.

– Det er en stor fordel for Kons at vi nå blir en del av et større oppsett. Dette gir oss nye muligheter. Jeg gleder meg enormt til reisen vi nå står ved begynnelsen av, sier Sebastian Næss Langaas, daglig leder i Kons.