NYTT OM NAVN:

CEO: Fra venstre: Mikael Jørgensen (Group CEO, Noa), Gøril Rønning (Nordic CEO, Noa Ignite). (Foto: Noa)

Noa Ignite trapper opp med ny nordisk CEO

Fra 1. september blir Gøril Rønning ny leder i Noa Ignite på tvers av hele gruppen.

Det mangler ikke på nyansettelser i Noa Ignite om dagen. Nå har  den digital innovasjonspartneren også fått en ny nordisk CEO. Gøril Rønning startet mandag.

– Vi er svært glade for å ønske en profil som Gøril Rønning velkommen til både Noa Ignite og Noa. Med sin brede og solide erfaring fra it- og konsulentbransjen, er hun en drømmeansettelse. Rønning har betydelig erfaring med å utvikle selskaper og skape sterke kulturer, både internt og i kunderelasjoner, sier Mikael Jørgensen, konsernsjef i Noa, og legger til:

– Hensikten med å ansette en kapasitet som Rønning er å ytterligere styrke de mange felles ressursene innen Noa Ignite, slik at vi kan trykke enda hardere på gasspedalen fremover.

Gøril Rønning er et kjent ansikt i bransjen og har blitt kåret til en av Norges 50 fremste kvinner innen tech. Hun kommer fra en lang karriere i Capgemini, hvor hun sist var VP og leder for Capgeminis teknologikonsulentvirksomhet i Norge. I sin nye rolle som CEO for et samlet Noa Ignite vil hun bidra til ytterligere å øke ambisjonene for selskapet.

– Jeg er svært imponert over Noa Ignites merittliste innen retail, bank, gaming og offentlig sektor, samt deres evne til å skape unike og banebrytende løsninger drevet av kundens behov. Mangfoldet av ferdigheter og ekspertise på tvers av Noa Ignite gir også virkelig unike muligheter innen både digital design og teknologi, sier Rønning.

Rønning blir en del av Noa-gruppens ledelse, og i tett samarbeid med de lokale Noa Ignite-lederne, vil hun ha ansvar for den overordnede ledelsen av Noa Ignite i Norge, Sverige, Danmark og Polen.

– Jeg er utrolig stolt over å bli en del av det fantastiske teamet i Noa. Dette er en sterk aktør i Norden, med skyhøye ambisjoner og et unikt DNA i kombinasjonen av kreativitet og teknologi, avslutter den nyutnevnte CEO-en.

 Noa Ignite har over 400 ansatte fordelt på sine kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Polen.