SOMMERKONTORET:

HJELPER TIL: Hunden Multe hjelper til når Elisabeth Aspaas Runsjø fra BDO Advokater lader batteriene på hjemmekontoret. (Foto: Privat)

Planlegger bryllupsreise og lader batteriene

Elisabeth Aspaas Runsjø bruker ChatGPT når hun planlegger bryllupsreisen i sommer. Svarene må kvalitetssikres, men teknologi sparer tid også i ferien. Ellers går tiden med til å lade batteriene til høsten. 

Publisert

Navn og stilling:

Elisabeth Aspaas Runsjø,  Manager Og Advokatfullmektig BDO Advokater.

Hva jobber du med i sommer?

AI står høyt på agendaen hos både kunder og BDO internt. Frem til jeg tar ferie jobber jeg derfor mye med å planlegge hvordan vi gjennom høsten kan hjelpe kundene våre med å implementere AI-løsningene sine på en mest mulig trygg og ansvarlig måte. Her har mange mye å hente, og gjøres det ikke riktig fra starten av, risikerer man store forsinkelser og økte kostnader ettersom sentrale risikoer ikke ble håndtert tidlig nok. Jeg jobber også mye med å finne den perfekte ferielektyren, som vil bestå av en god kombinasjon av krim, roman og selvfølgelig mer AI.

hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller noe annet?

Jeg kommer til å sitte på hjemmekontor frem til jeg tar ferie i midten av juli, der jeg håper at hunden, Multe, min setter pris på felles lunsj og selskap på balkongen.

Sommerkontoret:

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Jeg har nettopp brukt ChatGPT til å planlegge store deler av bryllupsreisen min neste år, og jeg elsker det. Svarene blir selvsagt kvalitetssjekket opp mot enkle google-søk (det hadde jo vært kjedelig om den greske øya som jeg fikk anbefalt å reise til ikke eksisterte), men her har jeg fått mange gode råd og spart mye tid!

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Forhåpentligvis sitter jeg på hytta med familien i Sandefjord, med et glass rosèvin og knupples i lunden. Jeg har også planer om å melde meg på et løp. Jeg håper derfor at det ikke er for varmt så hunden min kan bli med på rolige løpeturer i skogen.