SOMMERKONTORET:

PÅ SOMMERKONTORET: Tom Smith jobber fra gårdsbruket på Rena. Han har også planer om en tur til Hellas. (Foto: privat)

Vedhogst, bading, fisking, sykling og jobbing

Tom Smith i IFS har et lite gårdsbruk på Rena. Herfra får han både jobbet og dyrket fritidsinteresser.

Publisert

Navn, stilling og bedrift:

Tom Smith, VP Marketing, Europe North & Central IFS.

Hva jobber du med i sommer:

Jeg jobber i en global organisasjon og utover 3 ukers ferie i juli er det full fart med vanlige aktiviteter i sommer. Det Nordiske markedsteamet har tatt ferie mens det fortsetter som normalt i Tyskland, Nederland og Øst Europa. Vårt fokus er fortsatt implementering av markedsaktiviteter for å styrke vår pipeline samt planlegging av høstens aktiviteter.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Vi har et lite gårdsbruk på Rena og jeg jobber herfra litt i sommer. Her blander vi inn litt vedhogst, bading, fisking og sykling med jobbing innimellom.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

IFS leverer forretningssystemer til et utvalg av fokuserte bransjer. KI er blitt en sentral del i dette og vi identifiserer stadig nye KI use case som vi integrerer inn i de ulike modulene i systemet. Jeg bruker en del tid på dette, men også å på å oppdatere meg på alle mulighetene som finnes med KI for meg og teamet for å jobbe mer effektivt.

Hva gjør du på fritiden i sommer?

I tillegg til oppholdet på Rena, med fisking, sykling etc. skal vi også en uke til Karpathos i Hellas hvor det forhåpentligvis blir mye tid til windsurfing.