SOMMERKONTORET:

TURER: Caroline Enge Jørgensen har satt seg et mål om å sykle Bergen - Voss til neste år. Dermed blir en del av sommeren benyttet til å "steppe up gamet" og trene. Det blir både løpeturer på egenhånd, men også gåturer med både to og firbeinte. (Foto: privat)

Sparer mye av ferien til november

For Caroline Enge Jørgensen i Ambita blir det nok en del hjemmekontor i sommer. Noe hundene hennes setter stor pris på.

Navn, stilling og bedrift:

Caroline Enge Jørgensen, Marketing Manager i eiendomsteknologiselskapet Ambita

Hva jobber du med i sommer? 

Denne sommeren her har jeg faktisk veldig mye å jobbe med til tross for at eiendomsbransjen vanligvis er litt rolig i juli. Vi har så mye spennende og nytt som lanseres til høsten, så det er en del planlegging av nye samarbeid og lanseringer. I Ambita jobber vi med å forbedre løsningene våre og jobber med nye funksjonaliteter hele tiden, så det er gøy å kunne vise frem alt vi får til som kundene våre gleder seg til. Vi har i tillegg en del nye samarbeid som blir spennende å offentliggjøre over sommeren.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

I år sparer jeg en del av ferien min til november, så jeg kommer til å jobbe mye i sommer. Siden jeg bor og jobber i Oslo, kommer jeg nok til å tilbringe store deler av sommerkontoret mitt på kontoret vårt i Oslo. Jeg synes det er så viktig å komme seg ut døra, i hvert fall når det er meldt så fint vær. Kontoret vårt har i tillegg en utrolig fin beliggenhet, så når arbeidsdagen er over kan jeg bare ta på meg badetøyet og rusle bort til stranda på Sørenga eller Bygdøy sjøbad. Men det blir nok noe hjemmekontor også. Jeg har to hunder som synes det er veldig greit når jeg jobber hjemmefra. Da får jeg også litt spaserturer i pausene ute i sola – det tenker jeg er veldig greit for kropp og sjel!

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Det er et veldig godt spørsmål! Jeg jobber i et teknologiselskap, så jeg føler jeg virkelig må ta steg her og ta det enda mer i bruk. Jeg tror ikke egentlig at veldig mange forstår hvor gull kunstig intelligens er for oss som jobber med markedsføring. Det er dette som er så perfekt med sommerkontor, for da har man mer tid til å sette seg inn i nye måter å jobbe på slik at man er klar til høsten. I sommer kommer jeg nok til å fokusere mye på hvordan vi kan optimalisere utgifter, og tilpasse innhold og kundereisen gjennom kunstig intelligens slik at vi får en enda bedre flyt i hverdagen. Jo mer flyt vi har på dette, jo mer tid kan jeg bruke på å være kreativ!

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Jeg har satt meg et mål om å sykle Bergen - Voss med mine sporty kolleger fra kontoret vårt i Bergen neste år, så jeg må rett og slett steppe up gamet og trene enda mer. Derfor blir det nok mange løpeturer, men også gode gåturer med hundene mine og samboeren min. Men jeg er også veldig glad i å ta meg et glass vin i sola, så det blir nok litt av det også – og så skal jeg passe på at det blir nok bading og masse is etter arbeidstiden! Ellers gleder jeg meg også veldig til en uke i Italia med to venninner og en ukes norgesferie med samboeren min.