SOMMERKONTORET:

KOLONIHAGEN PÅ RODELØKKA: Guro Kjørsvik Husby i Norsirk jobber gjerne i kolonihagen. På bildet har hun og gode kolleger en fotoshoot med alle studentene som jobber i Norsirk i sommer. (Foto: Norsirk)

Hektisk hagejobbing

Guro Kjørsvik Husby i Norsirk har planlagt flere møter og workshops på hyttekontoret i Drøbak. Her har hun også flere prosjekter på gang, som skal ferdigstilles. Det kan bli travelt!

Publisert

Navn, stilling og bedrift:

Guro Kjørsvik Husby, Kommersiell Direktør Norsirk.

Hva jobber du med i sommer:

Vi i Norsirk er et produsentansvars-selskap. Vi jobber med at elektrisk og elektronisk avfall, batterier og emballasje samles inn, gjenvinnes og gis nytt liv. It-bransjen og det den produserer er kilden til de raskest voksende avfallsmengdene i verden. Vi som næring må sikre at ressursene brukes bedre, lengre og av flere. Heldigvis kommer det mange nye lovverk som pålegger hele bransjen å ta enda større ansvar, og her jobber vi med nye tjenester som forenkler oppgaven for næringslivet. I sommer vil vi jobbe med å utvikle kurs og webinarer for alle som hungrer etter mer informasjon om til dels avanserte lovverk som kommer fra EU, og som skal implementeres i Norge. For importører av batterier kommer det store endringer – og vi skal tilby rådgivning og kurs for alle som trenger bistand.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Sommerkontoret blir litt her og der. Planen er å være minst på kontoret på Helsfyr, der er jeg jeg jo alltid! Hyttekontoret er heldigvis tett på – så nærme som Drøbak faktisk - så der er det allerede planlagt flere møter og workshops. Ellers sitter jeg gjerne også og jobber i kolonihagen. På bildet har jeg og gode kolleger fotoshoot med alle studentene som jobber hos oss i sommer i kolonihagen på Rodeløkka.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Jeg har enda ikke prøvd meg på CHAT GPT og skal i gang med det ila sommeren. Endelig får jeg tid til å teste ut hvilken verdi det vil gi meg i jobben.

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Siden jeg ikke er så god på å sitte stille, preges fritiden av det. Jeg elsker å jobbe i hagen – og har flere prosjekter på gang som skal ferdigstilles på hytta i Drøbak. Helle-legging, åker-etablering (med støttemur), bygging av utemøbler med gjenbruksmateriale og bygging av en mini-pergola – og hagen skal selvfølgelig også beplantes – det kommer til å bli hektisk ????