SOMMERKONTORET:

AKTIV FERIE: Petter Sandstad Torgersen i BDO er glad i å gå og løpe turer i fjellet, sykle i marka, spille golf og gå på rulleski. Ja, egentlig alle former for bevegelse og konkurranser. (Foto: privat)

Bruker sommeren på strategisk tenkning og teknologi

Petter Sandstad Torgersen i BDO liker å bruke sommeren til å løfte blikket og ta på de strategiske brillene. Men det blir også tid til flere utendørs aktiviteter. Og kanskje noen oppussings- eller byggeprosjekter, om det er dårlig vær. 

Publisert

Navn, stilling og bedrift:

Petter Sandstad Torgersen, senior Manager BDO AS.

Hva jobber du med i sommer:

For meg er sommeren en fin anledning til å løfte blikket og ta på de strategiske brillene. Både å se tilbake på hva vi har fått til det siste året og hva vi burde fokusere på de kommende året. For oss som jobber med Data og AI er det mye som skjer og vi må hele tiden være frempå. Det betyr at vi må utvikle folkene våre i takt med teknologien for å kunne hjelpe kundene våre på best mulig måte. I sommer skal jeg derfor bruke tid på å sette meg inn i hva som beveger seg og ta et dypdykk i ny teknologi. Når vi kommer tilbake fra ferien skal vi fortsette å jobbe med utvikling av løsningene til kunder våre og hjelpe dem med å ta det neste steget.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Mitt sommerkontor er variert og væravhengig. Jeg liker å tilbringe sommeren i Norge og flytter meg rundt med finværet, så langt det lar seg gjøre. PC-en er med rundt på turen og løftes opp i landskap som skaper ny inspirasjon - enten det er på seiltur, på hytta eller i byen.

Sommerkontoret:

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Kunstig intelligens har blitt en naturlig del av hverdagen min - både på jobb og på privaten. På jobb brukes det aktivt til å oppsummere og få oversikt over hva som må landes før sommerferien. Videre bruker jeg kunstig intelligens som en aktiv sparringspartner for å komme opp med nye ideer og tanker når vi skal hjelpe kunder eller sette retning for høsten. Og selvfølgelig som en integrert del av prosessene våre, som bidrar til mye effektivisering, uten at man egentlig merker det. På privaten bruker jeg det også mye til inspirasjon. For eksempel til å komme opp med ideer til sommermiddagen eller hvilke ting som bør oppleves når jeg besøker et nytt sted.

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Om sommeren tilbringer jeg så mye tid som mulig utendørs og i aktivitet. Jeg er glad i å gå og løpe turer i fjellet, sykle i marka, spille golf og gå på rulleski. Og egentlig alle andre former for bevegelse og konkurranser. På regnværsdager har jeg alltid et og annet oppussings- eller byggeprosjekt jeg kan sette fingrene i.