SOMMERKONTORET:

HYBRID: Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos deler tiden mellom hjemmekontoret og Eidsivas nye hovedkontor, Drivhuset, i Hamar. (Foto: privat)

Driver popup-konsept med kafé i egen hage

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos i Inmeta Consulting skal bake mye i sommer. Popup-kafeen hennes er et slags moderne konsept som møter servering som er huslig og tradisjonell – med litt mormor-aktig stil over kakene og serveringen.

Publisert

Navn, stilling og bedrift:

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos,  Head Of UX Og Leder Forretningsutvikling Inmeta Consulting AS.

Hva jobber du med i sommer:

Sommeren er en fin periode til å ha litt ekstra tid og rom til å tenke fremover, trene innovasjonsmuskelen og planlegge våre fokusområder for høsten. Vi opplever at brukeropplevelse har kommet sterkere på kartet i prosjekter med kunstig intelligens. Vi jobber mye med å bidra med design thinking-metodikk, også ved utvikling av tjenester som bygger på maskinlæring. I tillegg jobber jeg som konsulent og har gleden av å være involvert i spennende prosjekter for Eidsiva. Planen er også å endelig få bestilt en ny Mac.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Jeg deler tiden mellom hjemmekontoret og Eidsivas flotte nye hovedkontor. Eidsivas nye bygg er blitt et landemerke i Hamar og kalles Drivkrafthuset. Det er et fremtidsrettet signalbygg og en viktig satsning i Innlandet der det nå skjer veldig mye spennende. Store tradisjonelle bedrifter har klyngesamarbeid med innovative oppstarts- og teknologibedrifter i hele regionen, og det skapes veldig mye nytt og spennende her.

Sommerkontoret:

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Jeg bruker det som et verktøy for å effektivisere innholdsproduksjon på web, som et første utkast som må bearbeides og spisses hvor fagfolkene tar en QA. På den måten kommer vi mye raskere til mål enn tidligere hvor de måtte bruke tid på å skrive tekstene selv.

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Det blir å besøke gresk slekt i Halkidiki og spise deilig gresk mat. Jeg driver også et popup-konsept, en kafé i hagen min i Elverum. Så det bakes mye denne sommeren. Jeg hadde det nå sist søndag og da var hagen full. Det er et slags moderne konsept som møter servering som er huslig og tradisjonell – litt mormor-aktig stil over kakene og serveringen. For meg som jobber så mye med teknologi og kunstig intelligens så er det godt å ha en hobby som er litt jordnær, og jeg er jo også kjent for å være veldig dårlig til å sitte stille. Jeg liker at det skjer mye.